Тековно одржување на булеварот “Маршал Тито“

Тековно одржување на булеварот “Маршал Тито“

1828
0
АКЦИЈА

Пролетниот период се интензивираат активностите за косење на тревните површини на и околу булеварот “Маршал Тито“ и останатите зелени површини во градот.