Тековни активности: Одржување на кружните текови во градот

Тековни активности: Одржување на кружните текови во градот

1887
0
АКЦИЈА

Денес се изврши тековното средување и одржување на кружните текови во централното градско подрачје. Исто така во склоп на тековните активности се собра отпадот од повеќе реони во градот.