Струмица подготвена за вечерашниот натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Албанија

Струмица подготвена за вечерашниот натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Албанија

1784
0
АКЦИЈА

Вечерва ке се одигра кфалификациониот натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Албанија. Екипи од ЈПКД Комуналец, веќе неколку денови се на терен, денес зе завршуваат сите активности на чистење и средување на просторот покрај стадионот Младост,градскиот парк, како и улиците во населба Карпош.