Собирање на есенските лисја и останатиот смет во градскиот парк

Собирање на есенските лисја и останатиот смет во градскиот парк

1705
0
АКЦИЈА

Во склоп на тековните активности, одделението “Комунална хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ Струмица извршија рачно собирање и остранување на паднатите лисја и останатиот смет во градскиот парк. Следува машинско собирање на лисјата на повеќе локации во градот во текот на денешниот ден.