Сливник за атмосферски води на пресекот на улиците „Ѓорѓи Василев“ со „Боро...

Сливник за атмосферски води на пресекот на улиците „Ѓорѓи Василев“ со „Боро Поцков“

2417
0
АКЦИЈА

Општина Струмица и јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ решаваат повеќегодишен проблем на граѓаните кои што живеат на улиците „Ѓорѓи Василев“ и „Боро Поцков“. Секторот за водовод и канализација при „Комуналец“ на спојот на овие две улици изведува сливник за атмосферски води, со што ќе се спречи поплавување на овој дел при обилни врнежи од дожд.Фотографија на Општина Струмица.Фотографија на Општина Струмица.