Се чистат и дезинфекцираат улиците во централното градско подрачје

Се чистат и дезинфекцираат улиците во централното градско подрачје

2374
0
АКЦИЈА

,Уште е во тек акцијата на чистење и дезинфекција, како на плоштадот и платото пред НУКЦ Антон Панов, така и околните улици околу плоштадот Гоце Делчев по завршувањето на шестото по ред издание на Струмица Опен Фестивал.