Се уредува кружниот тек на булеварот Гоце Делчев

Се уредува кружниот тек на булеварот Гоце Делчев

1818
0
АКЦИЈА

Недела 30.07.2017 година екипи од одделот механизација и “Градско Зеленило” при јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец” извршија уредување на кружниот тек кој се наоѓа на пресекот помеѓу булеварот “Гоце Делчев” и транзитниот пат.