Се расчистува паркингот пред поранешна “Треска“

Се расчистува паркингот пред поранешна “Треска“

2023
0
АКЦИЈА

Денес 11.01.2018 година, среда, екипи од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ Струмица извршија чистење и отсранување на целиот смет на паркингот пред поранешна “Треска“, покраj транзитниот пат.