Се изврши сечење на старите стебла во Градските гробишта

Се изврши сечење на старите стебла во Градските гробишта

1716
0
АКЦИЈА

Понеделник 31.07.2017 година како превенција од можно уништување на надгробните споменици во Градските гробишта се изврши сечење на старите дрвени стебла. Акцијата продолжува во наредните денови.