Се изврши машинско прскање на каналот на ул. “Крушевска Република”

Се изврши машинско прскање на каналот на ул. “Крушевска Република”

1956
0
АКЦИЈА

Денес екипа од ЈПКД Комуналец, одделение Комунална хигиена и управување и одржување на гробишта, во склоп на секојдневните активности беше на терен и изврши машинско прскање на каналот на ул.”Крушевска Република “. Денес завршува фазата прскање, акцијата продолжува со следната фаза, чистење на исушената трева.