Се врши дополнување на хортикултурното уредување

Се врши дополнување на хортикултурното уредување

1335
0
АКЦИЈА

Екипи од “Одделението за управување и одржување на јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ продолжуваат со дополнување на хортикултурното уредување на влезот од градот на просторот околу кружниот тек на булевар Ленинова. Се поставија цветни топки со летено цвеќе од видот бегонија со дијаметар од 130 сантиметри.