Сечење гранки на дрвјата на улица “Ленинова”

Сечење гранки на дрвјата на улица “Ленинова”

1948
0
АКЦИЈА

Сечење на неуредени и неправилни крошни на дрвјата на улица „Ленинова“ во денес ќе се врши од страна на екипите од одделението механизација при ЈПКД „Комуналец“.