Сезонско обновување на цветните површини

Сезонско обновување на цветните површини

1906
0
АКЦИЈА

Поради штетите нанесени од ниските температури кои го зафатија регионот изминатиов период, предизвикаа последици кај цветните насади на зелените површини во градот. Истите беа обновени со нови од родот темјанушка (Viola). Исто така се изврши и дополнително уредување на жардинериите во Градскиот парк.