Саниран дефект на главната канализациона линија во населеното место Муртино

Саниран дефект на главната канализациона линија во населеното место Муртино

1977
0
АКЦИЈА

Екипи од секторот “Водовод и канализација” при ЈПКД “Комуналец” Струмица денес 02 ноември се на терен и извршија санација и промена на главната канализациона линија Fi 315.