Санирана и обновена урбаната опрема на Плоштад “Гоце Делчев“

Санирана и обновена урбаната опрема на Плоштад “Гоце Делчев“

1680
0
АКЦИЈА

Во текот на оваа работна недела,екипи од одделенијата “Механизација“ и “Градско Зеленило“извршија санација и обнова на урбаната опрема поставена на градскиот плоштад “Гоце Делчев“.ЈПКД “Комуналец“Струмица апелира и за подигање на свеста кај несовесните граѓани кои ги уништуваат јавните добра. Да го зачуваме убавиот лик на градот.