“Рефлексијa“ со десеттото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“

“Рефлексијa“ со десеттото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“

1554
0
АКЦИЈА

Проследете го десеттото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се претставени неколку примери на развиени градови во светот каде сериозно се работи во насока на подобрување на еколошката состојба.


Ова е последно од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.

10. Успешни примери од светот – „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест

Проследете го десеттото видео од серијалот насловен „Едукативна Ре-Анимација“ во кое се претставени неколку примери на развиени градови во светот каде сериозно се работи во насока на подобрување на еколошката состојба.Ова е последно од десетте видеа кои Здружение Рефлексија ги изработува во рамки на проектот „Едукативна Ре-Анимација“ на Еколошката Свест, поддржан од Општина Струмица.

Gepostet von Рефлексија (Reflection) Strumica am Donnerstag, 13. Dezember 2018