Реконструкција на кванташки пазар

Реконструкција на кванташки пазар

1494
0
АКЦИЈА

Деновиве  екипа  од ЈПКД “Комуналец” – Струмица започна со реконструкција на дел од кванташки пазар. Се започна со замена на  старото осветлување и се поставува ново осветлување со штедливи лед светилки. Планирано е и да се изврши и асвалтирање на истиот со што ќе се  подобри осветлувањето и условите за работа на корисниците на кванташки пазар.