Реконструкција на водоводна цевка

Реконструкција на водоводна цевка

682
0
АКЦИЈА

Екипа на Вопдовод и Канализација при ЈПКД „Комуналец„ Струмица работи на реконструкција на водоводната цевка која поминува преку каналот на Ул. Крушевска Република. Со реконструкцијата на оваа цевка која веке беше оштетена од долгогодишни временски непогоди ке се подобри квалитетот на водоснабдување на овој дел од градот.