Реконструкција на водоводна мрежа на улица Брегалница

Реконструкција на водоводна мрежа на улица Брегалница

1819
0
АКЦИЈА

Целосно се реконструира водоводната мрежа на улица “Брегалница“. Работната единица “Водовод и канализација“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ во наредниот период е на терен и работат на замена на старата и дотраена водоводна мрежа.