Расчистување на дива депонија

Расчистување на дива депонија

518
0
АКЦИЈА

По расчистувањето на дивата депонија на патот кон село Раборци екипа од ЈПКД „Комуналец“ денес изврши и собирање на сметот на транзитниот пат на влезот во Струмица, поточно кај терминалот за царина. Уште еднаш апелираме до сите граѓани да не го фрлат отпадот на јавни места и покрај сообракајници туку да не контактираат и отпадот ке биде подигнат.