Проширување на градските гробишта

Проширување на градските гробишта

1965
0
АКЦИЈА

Во изминатиов период од страна на екипи од ЈПКД Комуналец Струмица активно се работи на подготовка и бетонирање на нов дел во склоп на градските гробишта. Во склоп на оваа акција се работи и на отварање на нов заден влез на истите и бетонирање на патеките во градските гробишта.