Промена на водоводните цевки во каналот на Крушевска Република

Промена на водоводните цевки во каналот на Крушевска Република

811
0
АКЦИЈА

Паралелно со работите за покривање на каналот на улица Крушевска Република, екипа од Водовод и Канализација при ЈПКД „Комуналец„ врши промена на старите гусани цевководи за вода со нови висококавалитетни цевки со што ке се овозможи поквалитетно водоснабдување на домаќинствата околу двете страни на каналот.