Пролетно обележување на хоризонталната сигнализација

Пролетно обележување на хоризонталната сигнализација

1889
0
АКЦИЈА

Работни единици од Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ извршија обележување на рабниците на тротоарите на булеварите и останатите улици на градот.