Пролетното обележување на хоризонталната сигнализација

Пролетното обележување на хоризонталната сигнализација

1754
0
АКЦИЈА

Работни единици од Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ се при крај со обележувањето на рабниците на тротоарите на булеварите и останатите улици во централното подрачје на градот.