Продолжува садењето на есенскиот саден материјал

Продолжува садењето на есенскиот саден материјал

1738
0
АКЦИЈА

Во текот на оваа работна недела, екипи од секторот “Градско зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ продолжија со хортикултурно збогатување на централното градско подрачје.