Продолжува кроењето на дрвореди на улица Ленинова

Продолжува кроењето на дрвореди на улица Ленинова

1496
0
АКЦИЈА

Екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ во недела 16 Декември  продолжуваат  со акцијата за  есенско кроење на дрворедите низ Струмица. т.е на улица ,, Ленинова,,  во двата правци од кружниот тек  кај Риверсофт  па се до Хотел Централ. Поради присуство на механизација се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 16 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улицата ,,Ленинова,, ќе биде затворен за сообракај во еден правец.