Продолжува акцијата за кроење на дрвја

Продолжува акцијата за кроење на дрвја

1354
0
АКЦИЈА

Се известуваат граѓаните дека екипи  од Одржување и управување со јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“дека на Недела 2 фебруари  продолжуваат  со акцијата за кроење на дрворедите низ  улицата 24 Октомври и продолжуват по ул Младинска до кружниот тек на булевар Маршал Тито. Поради присуство на механизација со која се отстрануват сечените гранки  се молат сите граѓани да ги отсранат и да не ги паркираат своите возила од 09 до 16 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време улиците по кои се кројат дрвјата  ќе бидат затворени за сообракај.