Приклучување на населеното место Дабиле во канализациона мрежа

Приклучување на населеното место Дабиле во канализациона мрежа

613
0
АКЦИЈА

ЈПКД „Комуналец„ ги известува граѓаните на населеното место Дабиле дека започна со приклучвање на домаќинствата во канализационата мрежа. Приклучувањето започнува постепено улица по улица. Напоменуваме дека домаќинствата нема потреба да доаѓаат и да се пријавуват во ЈПКД „Комуналец„. Сите домаќинства редоследно како оди приклучувањето ќе бидат посетени од екипа на ЈПКД „Комуналец„ која на лице место ќе склучува договори за приклучок во Канализационата мрежа. Цената на приклучок по домаќинство е 9300 денари.