Привршува есенското хортикултурно уредување

Привршува есенското хортикултурно уредување

1451
0
АКЦИЈА

“Одделението за управување и одржување на јавното зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ деновиве започна со есенското хортикултурно уредување  на влезовите на градот и градскиот парк со засадување на  садници и цвеке. Апелираме до граѓаните за совесно однесување и нефрлање отпад на овие места, се со цел да имаме почисто и поубаво место за живеење, за одмор и релаксација.