Прекин на водоснабдување

Прекин на водоснабдување

1894
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа, од 9 часот до 12 часот, без водоснабдување ке останат граѓаните кои живеат на потегот на улица “Цветан Димов”. Екипи од одделението Водовод и канализација се на терен и работат на отстранување на дефектот.