Прекин на водоснабдување

Прекин на водоснабдување

2202
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа на пресекот на улиците “Елка Јанкова” и “Епаминонда Поп Андонов” без вода ке бидат ѓраганите од овој дел од градот. Прекинот ке трае до 14 часот. Работни единици од одделението Водовод и канализација при ЈПКД Комуналец се на терен и работат на остранување на дефектот.