Прекин на водоснабдувањето

Прекин на водоснабдувањето

2286
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните од населените места Добрејци, Градско Балдовци, Просениково, Дабиље, Баница и граѓаните на улица “Бетовенова“ дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 7 часот наутро до 18 часот попладне. Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.