Прекин на водоснабдувањето

Прекин на водоснабдувањето

2874
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводна мрежа без водоснабдување ќе останат корисниците на потегот од улиците “Кољо Орцев“, “Мајка Тереза“ и дел од улицата “Моша Пијаде“.

Корисниците ќе немаат вода од 09 часот до 14 часот, до санирање на дефектот.