Прекин на водоснабдувањето на улиците “Цветан Димов“ и “Тимо Тренчев“

Прекин на водоснабдувањето на улиците “Цветан Димов“ и “Тимо Тренчев“

1633
0
АКЦИЈА

Почитувани,


Ве известуваме дека на ден 02.10.2018 година поради уличен дефект од ф-150мм на улица “Цветан Димов“ и улица “Тимо Тренчев“ ќе има прекин во водоснабдувањето. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:40 часот до 12 часот.

Телефон за информации: 034 325 909