Прекин на водоснабдувањето на улица “Мито Хаџивасилев Јасмин”

Прекин на водоснабдувањето на улица “Мито Хаџивасилев Јасмин”

1832
0
АКЦИЈА

Поради дефект на водоводната мрежа ке има прекин на водоснабдувањето на улицата “Мито Хаџивасилев Јасмин”. Екипи од ЈПКД Комуналец се на терен и се работи на отстранување на дефектот. Прекинот ќе трае до 15 часот.