Прекин на водоснабдувањето

Прекин на водоснабдувањето

1851
0
АКЦИЈА

Се известуваат граѓаните дека на 07.08.2018 година од 07 часот до 12 часот  поради дефект на водоводната мрежа без водоснабдување ке останат деловите од градот на потегот на  булевар “Гоце Делчев“ околу Жито Струмица,клиника “Филип Втори“, реон “Младост“. Работни единици од секторот “Водовод и канализација“ се на терен и работат на отстранување на дефектот