Пред почетокот на новата учебна година генерално чистење на населено место Куклиш

Пред почетокот на новата учебна година генерално чистење на населено место Куклиш

1705
0
АКЦИЈА

Денес, 31.08.2018 петок, во пресрет на новата учебна година, работната единица од одделението “Комунална Хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ изврши рачно и машинско чистење на населеното место Куклиш.