Предпразнично чистење на трим патеката кон манастирот Св. Илија

Предпразнично чистење на трим патеката кон манастирот Св. Илија

2071
0
АКЦИЈА

Вторник 01.08.2017 година екипа од одделението Комунална Хигиена при ЈПКД Комуналец извршија чистење на и околу трим патеката на потегот кон манастирот Св. Илија.