Предпразнично чистење на населените места: Добрејци, Сачево и Градско Балдовци

Предпразнично чистење на населените места: Добрејци, Сачево и Градско Балдовци

1780
0
АКЦИЈА

Традиционално секоја година екипа од одделението Комунална хигиена при ЈПКД Комуналец, изврши машинско и рачно чистење на улиците во населените места Добрејци, Градско Балдовси и Сачево.