Предновогодишна посета на градоначалникот Коста Јаневски

Предновогодишна посета на градоначалникот Коста Јаневски

1802
0
АКЦИЈА

Директорот на ЈПКД “Комуналец“ Зоран Ѓоргиев заедно со дел од раководството на претпријатието, традиционално го посетија кабинетот на градоначалникот Коста Јаневски, изразувајќи желби за здравје, успех и понатамошна успешна соработка во Новата 2019 година.