“Празниците се ближат, желбите се нижат“

“Празниците се ближат, желбите се нижат“

2717
0
АКЦИЈА

Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ предновогодишно ги изненади децата со пречки во развојот и инвалидитет, кои се дел од ЦПЛИП “Порака“ Струмица, Здружението за лица со Даунов синдром „Вера“ и основните училишта во Струмица.


Беа додедели новогодишни пакетчиња и честитки со искрени желби за ЗДРАВЈЕ, РАДОСТ и ЉУБОВ во Новата 2019 Година.

Нема ништо поубаво од тоа да се види насмевка на детските лица, со овој гест сакаме да придонесеме на овие деца да им биде убав крајот на годината,