Пошумување на излетничкото место Чам-чифлик

Пошумување на излетничкото место Чам-чифлик

733
0
АКЦИЈА

Во делот од Големата пролетна акција за чистење и уредување на општината, ЈПКД Комуналец започна и со пошумување и уредување на излетничкото место Чам Чифлик. Во акцијата е предвидено чистење и пошумување со 1000 дрвја Јавор кои ке придонесат оваа излетничко место кое е атрактивно со својата природа и убавина да добие уште подобар изглед. Воедно укажуваме и ги молиме сите граѓани кои го користат и ке го посетат оваа излетничко место да се однесуваат домаќински и одговорно со што би се задржала чистоќата и природната убавина на локалитетот.