Поставување на канализациона мрежа во населба Струма

Поставување на канализациона мрежа во населба Струма

1844
0
АКЦИЈА

Започна поставувањето на новата канализациона мрежа во  населбата „Струма“. Со ова ЈПКД „комуналец“ ќе го реши проблемот на  домаќинствата од оваа населба.


Градежните активности околу поставувањето и изведувањето на приклучоците јавното претпријати ќе ги заврши за петнаесетина дена.Поставени се цефки со разична големина во зависност од бројот на приклучоци. Потоа следува приклучување на водоводната мрежа.