Поставени лимени конструкции за заштита на контенјери

Поставени лимени конструкции за заштита на контенјери

2191
0
АКЦИЈА

На транзитниот пат, на потегот на ул.”Климент Охридски” во близина на католичкиот храм денес беа поставени лимени конструкции за заштита на контенјерите од временските услови, како и од надворешните фактори со цел за одржување на поголема хигиена и спречување на разнесувањето на отпадот.