Перење на улиците низ Струмица

Перење на улиците низ Струмица

799
0
АКЦИЈА

Со покачувањето на температурите,од раните утрински часови ЈПКД Комуналец започна со миење на улиците низ градот Струмица. Со акцијата која ќе трае неколку дена ќе отстранува целата наталожена нечистотија од зимскиот период се со цел подобрување на генералната чистоќа на улиците низ градот.