Перење и дезинфекција на плоштадот Гоце Делчев

Перење и дезинфекција на плоштадот Гоце Делчев

1869
0
АКЦИЈА

По завршувањето на Струмица Опен Фестивал, на плоштадот Гоце Делчев екипи од ЈПКД Комуналец, од одделенијата Комунална хигиена и механизација се на терен и вршат машинско перење и дезинфекција на плоштадот. Следува чистење и дезинфекција на сите улици околу централното градско подрачје.