Отварање на нов наплатен центар на ЈПКД “Комуналец“

Отварање на нов наплатен центар на ЈПКД “Комуналец“

2624
0
АКЦИЈА

Наскоро ќе се отвори нов наплатен центар на ЈПКД “Комуналец“ Струмица, истиот се наоѓа на делот кој ја опфаќа улица “Бетовенова“ во непосредна близина на храмот “СВ Петнаесет Тивериополски Маченици“.