Од градскиот плоштад во последните три фестивалски вечери собрани 75 метри кубни...

Од градскиот плоштад во последните три фестивалски вечери собрани 75 метри кубни отпад

1579
0
АКЦИЈА

Заврши шестото по ред издание на Струмица Опен Фестивал. Настапија многу емнинетни имиња од музиката од земјава и Балканот. Над 80 илјади луѓе го посетија плоштадот Гоце Делчев и се забавуваа до раните утрински часови.По завршувањето, како и за време траењето на фестивалот, екипи од ЈПКД Комуналец, одделение Комунална Хигиена, беа редовно на терен со цел да се задржи хигиената.Од градскиот плоштад во последните три фестивалски вечери собрани 75 метри кубни отпад.