Обновување на светилките во Градскиот Пазар во Т.Ц. “Глобал“

Обновување на светилките во Градскиот Пазар во Т.Ц. “Глобал“

2412
0
АКЦИЈА

Денес 08,02,2018 година, четврток се изврши обнова на светлосните елементи, се поставија енергетски штедливи (ЛЕД) светилки во градскиот пазар во Т.Ц “Глобал“.