Обновени палмите кои не беа во добра состојба

Обновени палмите кои не беа во добра состојба

1990
0
АКЦИЈА

Зимата и минусните температури кои го зафатија регионот во текот на месец февруари, предизвикаа штети на вегетацијата, односно на егзотичните дрвја (палмите) на булеварот „Маршал Тито“. Беа оштетени две стебла и истите беа променети со нови.